Politika privatanosti

Agrožiken d.o.o.,  vlasnik je web sajta  www.agroziken.rs koja vodi brigu o privatnosti podataka o korisnicima službenih web strana ("www.agroziken.rs") pa objavljuje Izjavu o privatnosti podataka.

U Izjavi Vas obaveštavamo o vrstama podataka koje prikupljamo od korisnika naših web stranica, razlozima prikupljanja kao i načinima zaštite prikupljenih podataka.

Korišćenjem web stranica pristajete na prikupljanje podataka i uslove korišćenja kako su izneseni u ovoj izjavi.

Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave molimo vas nemojte koristiti internet strane www.agroziken.rs.

Prikupljanje podataka

Sakupljamo one podatke koje nam vi dostavite, a koji su nam bitni za komunikaciju sa Vama. Vaše ime i prezime, adresu, email adresu, adresu za dostavu vaše narudžbine i/ili broj vašeg telefona.

U cilju poboljšavanja i prilagođavanja internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili na ovoj web prodavnici.

Deljenje podataka sa trećim licima

Podatke koje prikupimo o korisnicima nećemo deliti sa trećima licima, niti ćemo im navedene podatke prodavati ili na neki drugi način ustupati.

Sigurnost podataka

Preduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne korake da osiguramo i pomognemo da se spreči neovlašćen pristup podacima, da sačuvamo sigurnost podataka i da ispravno koristimo podatke koje prikupimo online .

Kontakt podaci

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na email info@agroziken.rs

Agroziken